Hvilken elektronisk cigaret passer bedst til mig?

Der er mange forskellige grunde til, at det kan være en fordel at ryge elektronisk cigaret frem for normale cigaretter, hvilket først og fremmest er af helbredsmæssige årsager, mens det ligeledes er muligt at spare nogle penge på den elektroniske cigaret, i forhold til hvis man ofte ryger cigaretter. Den elektroniske cigaret fungerer ved at fordampe en væske kaldt e-væske, hvorefter denne damp indåndes. Denne væske kan både være med og uden nikotin, hvor mængden af nikotin er valgfri inden for bestemte intervaller, mens væsken også indeholder en aroma, der naturligvis bør vælges i henhold til krav, ønsker og behov. Der er dog også en hel del forskellige ting at være opmærksom på for at finde den rette elektroniske cigaret passende til præferencer og behov.

3 forskellige hovedtyper af elektroniske cigaretter

En af de første ting, man bør overveje, er typen af e-cigaret, der også medfører forskellige størrelser og designs, hvilket derved kan overvejes samtidigt. De helt små modeller er de såkaldte cigalikes, der ligner normale cigaretter og udbydes oftest i engangsmodeller, der som med normale cigaretter smides ud efter brug. Disse kan være en fordel at benytte sig af, hvis ikke man har i sinde at benytte elektronisk cigaret så ofte, da det kan være en fordel med en anden model, hvis man vil benytte e-cigaretten oftere. Dette kunne eksempelvis være systemer med tankbeholder, der størrelsesmæssigt minder om en kuglepen, cigar og lignende, hvorved den let kan være i en lomme, mens de ligeledes er genopladelige og blot kræver udskiftning af væske. Disse kræver blot at blive betjent ved et enkelt tryk på en knap, hvilket er let at finde ud af, men ønsker man en model med flere betjeningsmuligheder, kan det være en fordel med de såkaldte mods. Disse er en smule mere tekniske og lidt større, da den tager form som en lille boks med mundstykke i enden. Batterierne ved denne model er en smule større og har længere holdbarhed, hvilket kan være en fordel at overveje, såfremt man benytter e-cigaretten ofte på en opladning.

Faktorer med indflydelse på mængden af damp

Herudover kan man også vælge at undersøge, hvor meget damp den givne e-cigaret giver pr. sug, hvilket ikke afgøres af modellen af e-cigaret, da det faktisk afgøres af styrke og modstand i batteriet. Det forholder sig således, at det i de fleste tilfælde vil være en god idé med en lav modstandsstyrke i batteriet, såfremt man ønsker meget damp pr. indånding, da der herved skabes mere varme og bedre mulighed for fordampning af væsken. Dette er også noget, at en høj spænding i batteriet vil gavne til, hvorfor det kan være en fordel at kigge efter lav modstand og høj strømstyrke, såfremt man ønsker meget damp udskilt pr. indånding i sin e cigaret.

0 comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *